Bentley a lansat o nouă variantă de ediție limitată a The Powerd Flying Spur V8 S, care se mândrește cu noile modificări speciale de stil și a fost comandată de Mulliner – Divizia de personalizare a lui Bentley.
Numit The Flying Spur V8 S Black Edition, primește noi atingeri de stil negru atât pe caroseria exterioară, cât și pe cabină.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Bentley dezvăluie o nouă ediție continentală GT Galene
Nu este primul Bentley care a purtat insigna „Black Edition” – modelul urmează de la Continental GT Speed ​​Black Edition, care se mândrește cu atingeri de stil similare și a fost lansată anul trecut.
Noul model prezintă accente de luciu negru peste tot, cu radiatorul personalizat și înconjurarea ferestrelor, alături de oglinzi negre, mânere ale ușii negre, faruri cu nuanțe întunecate și faruri din spate.
5

Se plimbă pe un nou set de roți negre – special pentru Flying Spur V8 S Black Edition – măsurând 21 de inci. Escomantele de frână neagră sunt oferite, dar clienții pot selecta un roșu contrastant, trebuie să -și dorească.
O temă similară neagră și roșie este prezentată în cabină – pielea neagră se potrivește cu dungi roșii contrastante și cusături, alături de furnirele din lemn negru de pian. La cererea clienților, Bentley folosește materialele sale interioare normale și selecțiile de culori.
Sub capota se află un motor V8 de 4,0 litri, care este neschimbat peste Bentley Flying Spur V8 S. Standard, ca urmare, acesta încă mai împachetează 521 CP, propulsând mașina la 62 km / h de la standstill în 4,9 secunde, cu o viteză maximă de 190 km / h. Puterea este livrată pe drum cu ajutorul unui sistem cu tracțiune integrală.
Bentley încă nu a dezvăluit cât de mult își va stabili clienții Flying Spur V8 S Black Edition, dar trebuie să comande o primă minoră peste prețul de listă de 142.800 de lire sterline al V8 S. obișnuit V8 S.
Ce faci din Ediția Black Flying Spur V8?? Spune -ne în comentarii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.