, Salonul Auto de la Tokyo din 2017, trasate la producătorii majori de vehicule de pe tot globul la capitala japoneză, fiecare marcă contribuind la vasta gamă de vehicule noi pe tribune. În timp ce au fost de văzut o mână de noi vehicule de producție, ideile imaginative au fost discuțiile emisiunii, în timp ce producătorii au privit cu nerăbdare viitorul industriei vehiculelor.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

O echipă de dezvăluire auto devotată a lucrat neobosit pentru a vă aduce toate cele mai recente știri de la Tokyo așa cum s -a întâmplat. Cu o explozie de știri în prima zi de presă, precum și mai multe scoop-uri în a doua zi media, veți descoperi toate cele mai importante povești din rotunjirea noastră de mai jos.
Ușile vor fi disponibile în curând publicului larg începând cu 27 octombrie, închizându -se încă o dată pe 5 noiembrie.
• Cele mai bune vehicule noi pentru 2018
Așa cum era de așteptat, au fost mărcile japoneze în vigoare în Tokyo, cu agenți de pe piața europeană prezente. BMW, Mercedes, precum și Audi, cu toate acestea, care abia s -au recuperat din Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie, au fost brandurile autohtone care au prezentat cele mai mari afișaje.
Suzuki a apucat titlurile după ce a dezvăluit o varietate de vehicule cu idei compacte pentru a se lega de 100 de ani de la marcă în 2020. De asemenea, Subaru a stimulat rata de dobândă cu conceptul său de performanță Viziv, precum și Mazda a expus următoarea etapă a ideii RX-Vision care a debutat care a debutat la Salonul Auto de la Tokyo din 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.