Acesta este Mercedes CLA, care a fost expus într -o serie de fotografii care au fost scurse pe internet înainte de debutul mașinii la Salonul Auto de la Detroit la sfârșitul acestei luni.
Așa cum era de așteptat, stilul versiunii de producție a CLA se bazează foarte mult pe Idea Coupe de la Mercedes, care a fost afișat la Salonul Auto de la Beijing anul trecut. Cu toate acestea, aliajele de 21 de inci ale Show Car, precum și farurile remarcabile – care au strălucit roșu atunci când vehiculul era în modul de așteptare – au fost tonifiate.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

În mod surprinzător, CLA are, de asemenea, o asemănare strânsă cu cele mai recente design-uri ale clasei A Mercedes, precum și a clasei B cu care CLA împărtășește exact același mic vehicul MFA, precum și platforma cu tracțiune cu patru roți.
Cu toate acestea, CLA primește o capotă cu o pereche de bombă care rulează în față spre spate, precum și cutia inferioară, care se ridică pe flancul mașinii nu se ridică așa cum se întâmplă în clasa A.
În interiorul interior, ecranul central IPad Mini-Alike, precum și orificiile de aer inspirate de SLS sunt transportate și din clasa A.
CLA ilustrată este în SPEC AMG Sport, care adaugă un bara de protecție față mai agresivă, cu aporturi de aer largi, o grilă frontală bejeweled, precum și o singură bară care se desfășoară din sigla Mercedes mărită, la fel ca pe SLS Supercar.
Detaliile complete vor fi expuse în cadrul emisiunii auto din Detroit, care începe la 14 ianuarie. Ne așteptăm ca Mercedes să verifice dacă linia motorului va include trei benzină, precum și trei motoare diesel, o opțiune de manual cu șase trepte sau cutii de viteze cu ambreiaj dublu cu șapte trepte, precum și cu tracțiune față sau pe patru roți.
Ca și clasa A, CLA va genera, de asemenea, un model CLA 45 AMG cu patru roți. Soiul de rutină CLA este de așteptat să fie scos la vânzare în Marea Britanie vara, cu costuri începând de la aproximativ 23.500 de lire sterline, ceea ce îl face competitiv cu viitorul BMW 2 Series Coupe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.