Cancelarul George Osborne a anunțat un fond suplimentar de 200 de milioane de lire sterline pentru serviciile de reparație a găurilor, în timp ce a confirmat înghețarea sarcinii de combustibil în declarația sa bugetară din 2014.
Creșterea planificată a sarcinii de combustibil din septembrie 2014 a fost deja anulată în declarația de toamnă în 2013, iar sarcina confirmată a cancelarului va fi înghețată până în primăvara anului 2015, din nou, în bugetul 2014.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Știrea vine ca o scutire de bun venit pentru șoferiști, care au văzut că prețurile pe benzină au crescut până la 138.32 ppl în februarie 2013. Osborne a declarat în bugetul din 2014 că actuala înghețare indicată de automobilisti vor plăti cu 20p mai puțin decât sub guvernul anterior.
Cel mai mare anunț al cancelarului în cadrul declarației bugetare a fost o nouă monedă de 1 lire sterline de 1 lire sterline. Deși nu afectează direct șoferii, acesta va indica toate contoarele de parcare și mașinile vor trebui înlocuite în parcări.
Acest lucru reprezintă aproximativ 100.000 de mașini din Marea Britanie și înlocuirea tuturor acestora va costa cel puțin 50 de milioane de lire sterline pentru autoritățile locale și firmele de parcare private, potrivit British Parking Association.
Cifra ar putea crește dacă contoarele și mașinile sunt modernizate în același timp pentru a include toate noile metode de plată – cum ar fi Chip și PIN. În timp ce este necesară o investiție majoră, noua monedă este de așteptat să economisească operatorii de parcare 40 de milioane de lire sterline pe an, deoarece se estimează că patru la sută din monedele de 1 lire sterline utilizate în prezent în mașini sunt contrafăcute. Royal Mint spune că noua monedă va fi cea mai sigură din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published.