S -ar putea să se lupte pentru interes lângă furtuna XE SV Job 8, cu toate acestea, se pare că Jaguar a utilizat, de asemenea, sărbătoarea Goodwood din 2017 pentru a debuta o versiune actualizată a XJR super-saloon.
Rivalul BMW M6 Gran Coupe a apărut mai devreme astăzi deghizat pe faimosul curs Goodwood Hill, stabilind ture cronometrate într -un deghizare relativ moderat. Un bara de protecție modificată, precum și roțile negre mai mari par a fi suma în general a schimbărilor în stilul exterior.
6

Camuflarea în sine constă din numerele „575”, precum și dezvăluirea automată este determinată să creadă că aceasta se referă la o putere de putere mărită de la V8 de 5,0 litri supraîncărcat. Anterior, la 542 CP, noul sistem este acum așteptat să creeze exact același 567 CP ca mașina sport SVR de tip F, în timp ce cuplul ar trebui să crească până la aproximativ 700Nm.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Aceste cifre mai groaznice ar trebui să creeze o mică îmbunătățire a timpului de 4,4 secunde al mașinii comune, în timp ce viteza maximă restrânsă de 174 km / h este puțin probabil să se schimbe. Încă nu există niciun indicator cu privire la faptul că Jaguar va face sau nu orice tip de revizii la suspendare sau frâne.
Cu toate acestea, s -ar putea să vedem îmbunătățiri ale cabinei, cu unele tehnologii actualizate, precum și modificări materiale. Așteptați -vă ca mașinile și camioanele să fie mai prețioase decât costul actual de listare de 92.000 de lire sterline atunci când apare mai târziu în acest an.
Ești încântat de actualizat Jaguar XJR? Să înțelegem în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.