Aston Martin lucrează la o arhitectură cu totul nouă, care va susține o nouă generație de mașini sport, începând cu înlocuirea DB9 în 2016, Auto Express a aflat. Acesta vrăjește sfârșitul pentru arhitectura VH din aluminiu îmbătrânit, care a stat la baza fiecărui Aston, cu excepția One-77 și Cygnet, de la Vanquish original în 2001.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Într -un comunicat oficial de presă din această săptămână, anunțând venituri totale din 2013 în creștere cu 13 % până la 519 milioane lire sterline și volume globale cu 11 % până la 4.200, directorul financiar al Aston, Hanno Kirner a dezvăluit că Aston lucrează la „o arhitectură și tehnologii complet noi pentru a se asigura că următoarea noastră generație de automobile sportive este în fruntea proiectării, performanței și tehnologiei. ”
El a adăugat: „Parteneriatul strategic cu Daimler AG va aduce cu ea expertiză electrică și electronică de ultimă oră și dezvoltarea comună a momentelor de transport V8 de clasă mondială V8.”
Rapoartele inițiale au sugerat că această nouă arhitectură a fost pur și simplu o versiune revizuită a arhitecturii VH cu noi sisteme electrice preluate din parteneriatul strategic cu Mercedes, dar acum se pare că platforma va fi un design curat de foi. Detalii specifice despre construcția sa nu sunt încă disponibile, dar, având în vedere cunoștințele lui Aston în structurile de aluminiu legate, este sigur să spunem că este traseul pe care îl va lua. Așteptați -vă să fie semnificativ mai ușor, mai rigid și extrem de flexibil în ceea ce privește lățimea ampatamentului și a pistei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.