Lamborghini a expus Roadster-ul Aventador S 2018 la Frankfurt Show, aduc o etichetă de cost de 251.462 de lire sterline, precum și o locuință, o locuință, cu un V12 de 6,5 litri, cu 730 CP, la fel ca 690nm de cuplu.
Echipat cu tracțiune pe patru roți, Roadster-ul Aventador va face 0-62 km / h în 3,0 secunde, o zecime mai lentă decât versiunea hardtop datorită unei încărcări de greutate de 50 kg adăugate de acoperișul retractabil. Cu toate acestea, viteza maximă de 217 km / h rămâne aceeași.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Cele mai bune supercaruri de achiziționat acum
Ca parte a îmbunătățirilor aduse la manipularea Aventador, această versiune S prezintă o nouă suspensie activă, o nouă direcție pe patru roți, precum și un nou mod de conducere a ego-ului-văzut anterior pe coupe. Toate aceste modificări sunt declarate pentru a accentua transformarea Aventador, precum și pentru a spori receptivitatea atunci când conduceți.
19

Pentru a vă garanta modificările de viteză se potrivesc cu viteza mare a restului mașinii, o cutie de viteze cu șapte viteze de viteze de viteze de viteze în sub 50 de milisecunde. Din fericire, performanța fină a S Roadster este cuplată cu frâne ceramice de carbon ca standard.
Între timp, programul de personalizare a persoanei publicitare a lui Lamborghini oferă potențial interminabil pentru proprietari să își personalizeze mașinile. Sistemul de acoperișuri în sine este un hardtop detașabil, care este păstrat în trunchiul din față – cântărește la doar 6 kg – precum și poate fi personalizat în interior, precum și în exterior, cu alegeri care variază de la o suprafață exterioară din fibră de carbon strălucitoare până la interiorul Alcantara.
Lamborghini a inclus, de asemenea, Apple CarPlay ca standard, care a trecut împreună cu un tablou de bord digital TFT. Primele livrări sunt așteptate să aterizeze în februarie 2018, la timp pentru dușurile din aprilie …
Ați selecta coupe -ul peste Roadster? Să înțelegem în comentariile de mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.