Aceasta este prima noastră privire la noul peugeot 108, care va tasta, de asemenea, baza pentru noul Toyota Aygo, precum și pentru Citroen C1. Va fi o versiune oarecum mai mare, precum și mult mai utilă a celor 107, pe care o va înlocui în 2014.
În conformitate cu noua strategie de denumire a lui Peugeot, proiectele care se încheie cu un „8” sunt dezvoltate pentru a fi un vehicul mult mai premium, precum și pentru a judeca după proporțiile acestui prototip, 108 pare a fi doar așa.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Deși fiecare panou de pe 108 este ascuns de vedere cu camuflaj greu, există o serie de modificări vizibile la mașina din oraș.
Frontul rotunjit este în păstrarea noii imagini a lui Peugeot, precum și stilul său este probabil să fie o versiune redusă a Hatchback -ului 308. Roțile de pe 108 sunt, de asemenea, mai bune pentru fiecare colț al mașinii, ceea ce indică un ampatament prelungit, care va produce o suprafață interioară îmbunătățită, precum și o manipulare mult mai agilă.
Privind în spatele celor 108, are exact aceeași poziție boxy a VW UP! Cu toate acestea, fără ferestrele pătrate, datorită liniilor în creștere mult mai atrăgătoare.
108 este încă în etapele incipiente de avansare, astfel încât un cost, precum și data lansării sunt încă dezvăluite, însă vă puteți aștepta să cheltuiască de la aproximativ 8.000 de lire sterline.

Leave a Reply

Your email address will not be published.