Volvo este înclinat să lanseze un nou SUV emblematic în următorii doi ani, funcționând ca un înlocuitor mai mare pentru XC90 și furnizând companiei un rival direct pentru BMW X7 și Mercedes GLS.
Volvo dezvoltă în prezent o nouă versiune a platformei sale cu mașini mari, SPA2. Arhitectura spa -ului curentă a mărcii, care se găsește sub modelele „60” și „90” ale Volvo, nu este în măsură să se extindă mult mai mare decât actualul Volvo XC90. Ca atare, dacă firma dorește să meargă după SUV -urile emblematice utilizate de Mercedes și BMW, noul XC100 va trebui să utilizeze această platformă recent dezvoltată.

Top 10 cele mai bune SUV -uri pentru a obține 2022

Auto Express înțelege că SPA2 va fi proiectat pentru a sprijini automobilele de până la 5,5 metri lungime. Și în mod crucial, cel de-al treilea model polestar-un SUV uriaș pur electric-va folosi aceleași baze.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Noul automobil a fost deja numit intern cu codul de proiect V616. „6” marchează prototipul ca cel mai mare model din gama Volvo; „1” indică faptul că este prima generație a automobilului, iar „6” final este scurt pentru stilul său de corp SUV.
Se spune că este cu aproximativ 30 cm mai lung decât actualul XC90 și puțin mai lung decât chiar BMW X7, la 5,2 metri. De asemenea, Volvo va extinde ampatamentul SUV-ului și supraîncărcarea din spate, ceea ce va îmbunătăți atât cantitatea de picioare din cel de-al doilea rând de șezut, cantitatea de spațiu general din al treilea rând de șezut, cât și capacitatea de pornire a mașinii.
XC100 este probabil să prezinte un amestec de motoare de înaltă calitate din linia producătorului, cu ediții la nivel de intrare folosind o configurație de hibrid ușor pe bază de benzină, și alternative disponibile atât cu hibrid plug-in, cât și cu hibrid plug-in, cât și cu hibrid plug-in Configurații pur-electrice.
Noul SUV emblematic a fost posibil nu numai de tendințele cumpărătorilor pe piețele cruciale, inclusiv Statele Unite și China, ci și prin puterea îmbunătățită a mărcii Volvo. Acest lucru va susține un nou punct înalt în strategia de prețuri a firmei, deoarece atunci când este echipat cu moale mult mai scumpe, XC100 ar putea costa mult mai mult de 80.000 de lire sterline.
În altă parte, CEO-ul Volvo, Håkan Samuelsson, a confirmat, de asemenea, că următorul model de 40 de serii va debuta în 2021. El a spus: „Anul viitor va mai fi încă Volvo din seria 40, care va fi și electric. Așadar, vom avea mașini electrice pentru a ne susține ambiția de a vinde jumătate din mașinile noastre ca atotputernic de cinci ani de acum. ”

Ce faci din noul Volvo XC100? Spuneți -ne în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.