Ford a lărgit linia PUMA, adăugând o nouă cutie de viteze automată, precum și un nivel de decupare ST-Line X Vignale.
Motorul de pe benzină cu trei cilindri cu trei cilindri, cu trei cilindri, cu trei cilindri, cu trei cilindri, cu trei cilindri, cu trei cilindri, cu trei cilindri, cu o transmisie automată cu șapte trepte, cu costuri începând de la 22.945 de lire sterline. Cutia de viteze scade climatul economic de combustibil WLTP declarat de la Crossover, precum și cifrele de emisii la 45,6mpg, precum și 138g/km-în comparație cu 49,6mpg modelul echipat manual, precum și 127g/km.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune traversări de vânzare acum
Noul nivel Ford, cu mare viteză, nivelul de decupare X Vignale are un preț de la 25.240 de lire sterline. Actualizările peste designul ST-Line X includ jante din aliaj de 18 inci, o grilă din aluminiu din satin, precum și o bara de protecție din spate de culoare corporală. De asemenea, cumpărătorii primesc faruri LED, tapițerie din piele, scaune frontale încălzite, intrare fără cheie, precum și un volan încălzit.
Mai târziu în acest an, linia PUMA se va extinde din nou cu un model ST-pilot. Acesta va folosi exact același motor pe benzină cu trei cilindri de 1,5 litri de 1,5 litri ca Fiesta ST, precum și funcționarea unei deținere a șasiului, precum și a modernizării de stil, inclusiv frâne mai mari, arcuri mai rigide, suspensie scăzută, un kit corporal agresiv, de asemenea Ca opțiune a finisajelor de vopsea Lairy.
Ce trebuie să bată Ford Puma actualizat? Verificați listarea noastră despre cele mai bune traversări de vânzare în Marea Britanie acum …

Leave a Reply

Your email address will not be published.