nu sunt în negare. Mă simt confortabil să recunosc că anul trecut a fost destul de rău pentru vânzările de mașini noi în Marea Britanie. Nu se îndepărtează de faptul că, într-un 2020, cu pandemie 2020, când showroom-urile au fost adesea împiedicate de lege să se deschidă, consumatorii au cumpărat inevitabil mai puține vehicule decât în ​​2019.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Cu toate acestea, vânzările din ultimele 12 luni nu au fost aproape la fel de rău. Datorim o mulțumire uriașă cumpărătorilor privați și de afaceri, care au săpat adânc înainte de a semna pe linia punctată pentru 1.631.064 de mașini noi – aproape 136.000 de mașini pe lună. Toate lucrurile considerate, este impresionant.

„Chiar abia aștept pentru noua cultură de trape electrice calde”

Dar, la capătul opus al scării pozitivității, trebuie să punem la îndoială agendele celor care sugerează că afacerea cu mașina nouă a fost într-o formă mai proastă anul trecut decât spun cifrele oficiale. De exemplu, un ziar Broadsheet a declarat acum câteva zile că „doar 1,56 milioane de clienți” au achiziționat mașini noi în Marea Britanie în 2020, când cifra oficială a fost de 1,63 milioane. Lucrarea a înșelat în continuare spunând: „Acest [2020] va fi cel mai rău an pentru vânzările de mașini noi în Marea Britanie de aproape patru decenii.” gresit din nou. A fost cel mai rău an din 1992, cu mai puțin de trei decenii în urmă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.