KIA va oferi mult mai multe modele de „GT”, bazate pe performanță, în linia sa devotată de mașini electrice, respectând tema stabilită de brandul expus recent recent EV6, precum și EV6 GT, potrivit șefului KIA al mărcii mondiale, precum și al diviziei de experiență pentru clienți, Artur Martins.
„Pentru noi a fost cu adevărat crucial faptul că aceste mașini și camioane livrează pe brandul pe care vrem să -l dezvoltăm, precum și exact cum vrem să stabilim Kia pentru viitor”, a declarat Martins pentru Automobile Express.

Noul 2021 KIA EV6 se mândrește cu 328 mile de rază de acțiune

„Este crucial pentru noi ca noile produse pe care le vom aduce pe platforma devotată [balonul E-GMP al KIA] că suntem în concordanță cu brandul în ceea ce privește aspectele care, împreună, vor însemna valorile Kia . GT este un aspect crucial în acest sens. ”
Publicitate – Postul continuă mai jos

Kia și-a purtat placa de identificare GT elegantă din varietatea sa de mașini și camioane cu motor cu combustie pentru EV6 GT, identificarea anterior folosită cu hatchback-ul său mare, precum și cu mașina de uz casnic CEED cu cinci uși.
Martins a detaliat că conceptul lui Kia este „a continua să aplice această metodă de a merge mai departe”, arătând adevărul că vor apărea în viitor o mulțime de modele de dedicare a EV -ului de la Kia – care vor fi insuficiente EV1 până la EV9.

Leave a Reply

Your email address will not be published.