au fost noi sosiri în acest sector, cu 718 Cayman GTS 4.0 de la Porsche și BMW M2 CS. Cu toate acestea, pentru noi, este încă alpina A110 care stăpânește în general coada.
Automobilul convențional este fantastic, dar A110 S oferă mai multă putere, performanță și focalizare. Ambii sunt strălucitori și dau senzații pe care mulți dintre rivalii lor nu le fac.

Recenzie Alpine A110

În esență, alpina este o mașină subtilă, nu una pe care o mușchiți în jur; Direcția sa este ușoară, dar plină de viață, iar șasiul este conform. Cântărește doar 1.098 kg în cea mai ușoară garnitură, astfel încât A110 nu trebuie să fie răsărit rigid și puternic amortizat. Respiră cu drumul, mai degrabă decât să -l intimideze la supunere și există un confort surprinzător pentru a merge cu un control remarcabil al corpului.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Greutatea scăzută este într -adevăr esențială pentru automobil, deoarece îi conferă un nivel substanțial de agilitate, cu toate masele principale jos în jos și spre centrul șasiului.
8
Despre adSclose -ul nostru acest anunț

De asemenea, înseamnă că A110 nu are nevoie de un motor mare. Are „doar” o unitate turbocompresată cu patru cilindri de 1,8 litri, care produce 249 CP în formă convențională sau 288 CP în A110 S; Timpurile de 0-62 km / h pentru cele două versiuni se ridică la 4,5, respectiv 4,4 secunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.