Porsche a expus un trio de ediții speciale ale 911 care sunt dezvoltate pentru a sărbători câștigurile șoferilor săi britanici de la Le Mans. Edițiile Carrera 4 GTS British Legends sunt la vânzare acum la un preț de la 122.376 lire sterline.
Producătorul auto german a luat steagul pe două curse de rezistență la trei Le Mans 24 de ore cu șofer din Marea Britanie. Primul a fost în 1970, cu Richard Attwood la volanul unui Porsche 917. Racer Derek Bell MBE a avut succes în 1982 cu un Porsche 956, în timp ce cel mai recent a fost Nick Tandy care a câștigat cursa din 2015 într -un hibrid 919.
14

Pe baza unui GTS de bază Carrera 4, există trei ediții British Legend disponibile; Unul pentru fiecare șofer care prezintă culoarea exterioară, precum și livrarea pentru mașina lor de curse. Richard’s 911 prezintă vopseaua roșie a lui Guard cu livrare albă, Derek’s 911 este albastru cu alb, roșu, precum și decalcomanii din aur, în timp ce 911 al lui Nick este vopsit în alb, cu spate, precum și gri. Un semn Union Jack cu semnătura șoferului completează aspectul.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Set suplimentar adăugat la fiecare ediție British Legends include garnituri interioare Alcantara, covorașe distincte, precum și detalii, administrarea activă a suspensiei Porsche, precum și controlul dinamic al șasiului, care scade vehiculul cu 10 mm.
Ce credeți despre edițiile 911 British Legends? Să înțelegem în comentarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.