Titlurile de săptămâna trecută făcută pentru lectură urâtă. „Vânzările de mașini noi scăzute”, a rezumat tonul predominant destul de bine, deoarece Societatea producătorilor de autovehicule și comercianții au emis cifre care au arătat că înregistrările în aprilie au scăzut cu 19,8 la sută an de an, de la 189.505 în 2016 la 152.076.
În timp ce graficul Best-Seller avea un nume familiar în partea de sus-Ford Fiesta-numerele în sine au fost în mare parte necunoscute după o perioadă de aproximativ cinci ani de creștere fără precedent.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Vânzările de mașini noi scad cu 20 % în aprilie
În câteva ore de la publicarea acestor date, am fost contactat de o serie de „experți”, mulți cu interese vestite, alimentând un sentiment de alarmă cu propriile lor teorii cu privire la declinul dramatic. Printre factorii învinuiți s-au numărat noi rate VED, o neîncredere din ce în ce mai mare a industriei financiare, incertitudinea cu privire la negocierile Brexit, un climat anti-diesel alimentat de Theresa May și amenințările unei taxe de toxină de la primarul londonez Sadiq Khan.
Într -adevăr, toate acestea au jucat probabil un rol, deși cifrele umflate din martie au fost cauzate de graba de a învinge majusculele fiscale din aprilie au fost, fără îndoială, cel mai povestitor element. Totuși, ceea ce era în legătură cu graba de a judeca lipsa dezamăgitoare de context aplicat.
La urma urmei, după cum a subliniat directorul executiv al SMMT, Mike Hawes: „Piața rămâne la nivel record.” Înregistrările din primele patru luni din 2017 au crescut cu 1,1 la sută an de an la 972.092, cel mai mare din toate timpurile.
În plus, am subliniat mult timp că creșterea lunară observată din 2012 a fost nesustenabilă pe termen lung. Se pare că poate am ajuns acum la acest punct. Dar asta nu înseamnă că industria se uită în prăpastie. Da, există provocări înainte, dar ar fi greșit să apăsați butonul de panică după o lună deosebit de denivelată.
Sunteți de acord cu Graham? Crezi că este prea curând să intri în panică cu privire la vânzările de mașini? Spuneți -ne mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.