Garanții noi nu acoperă componentele de uzură și lacrimă. Piese precum lame de ștergătoare, plăcuțe de frână și anvelope sunt clasificate ca consumabile, iar proprietarul trebuie să plătească atunci când trebuie să se înlocuiască. Dar ce este uzura „corectă”?
Cathy Brown, de la Helston, Cornwall, cu siguranță nu credea că este corect ca Hyundai să nu acopere o soluție pe i20 în garanție. Partea de înlocuire nu a fost atât de minoră ca lamele ștergătoarelor – a fost ambreiajul. iar automobilul avea doar patru luni, cu 3.500 de mile pe ceas.
Publicitate – Postul continuă mai jos

“Am condus de mai bine de 40 de ani și nu am avut niciodată probleme înainte”, a spus Cathy. „Cel din automobilul meu anterior a durat 11 ani!”
O reținere este un obiect de uzură și lacrimă – și ar fi nedrept să ne așteptăm ca companiile să le înlocuiască atunci când se uzează pe vehicule mai vechi.
Dar, cu siguranță, nicio companie nu ar considera că este „corect” pentru un client să depună factura pentru o reținere de înlocuire a unui vehicul de patru luni? Hyundai a făcut -o. Directorul său de servicii de servicii pentru clienți i -a scris lui Cathy spunând că a fost de acord cu rezultatul unei anchete efectuate de dealerul ei.
„Nu a existat nicio dovadă care să sugereze niciun defect de fabricație”, a scris managerul de servicii pentru clienți. „Cauza îngrijorării cu reținerea a fost de uzură și, în consecință, nu este acoperită în condițiile garanției.” Managerul a adăugat insultă la vătămare, sugerând că eșecul de reținere ar fi putut fi redus la stilul de conducere al lui Cathy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.