Cel mai recent film din franciza Quick & Furious ar fi putut fi împins înapoi până în 2021 de focarul Coronavirus, cu toate acestea, care nu a oprit LEGO să dezvăluie o piesă de 1.077 de piese Versiunea tehnică a personajului primar Dodge Charger al Dominic Toretto. Pe lângă faptul că, cu o mare parte a lumii, pe blocajul pus în aplicare, kitul ar putea dovedi antidotul perfect pentru plictisirea acasă.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Încărcătorul prezentat în primul film Quick & Furious din 2001, a prezentat diferite apariții în secvențele ulterioare, precum și urmează să se întoarcă în următorul film. La fel ca mașina autentică, versiunea Lego Technic vine cu un motor V8, total cu pistoane în mișcare, precum și cu cilindri.
Suspensie dublă Wishbone, sticle nitro montate în cizmă, o bară cu roți, precum și stingătorul de foc de cockpit, toate caracteristicile, la fel ca un suport care permite designului să recreeze rotile efectuate de mașina de film.
Mașinile și camioanele pe care se bazează este puternica versiune R/T a încărcătorului de a doua generație, construită din 1968 până în 1971. Stocul R/T (scurt pentru drum, precum și pista) a venit cu un 7,2 litri 440 Motor Magnum, cu un motor Hemi mai puternic de 7,0 litri opțional. Modificările la versiunea rapidă și furioasă a încărcătorului includ un vast supraalimentator, recreat în Lego Kit.
Proiectarea la scară 1: 13 se adresează constructorilor de 10 ani, precum și mai sus, precum și este oferită să precomandă astăzi, vânzările la nivel mondial se deschide la 27 aprilie. Prețurile sunt încă confirmate, cu toate acestea, de asemenea, se stabilește cu amănuntul complex pentru aproximativ 140 de lire sterline.
Ce crezi despre noua creație a lui Lego? Să înțelegem în secțiunea de comentarii de mai jos …

Leave a Reply

Your email address will not be published.