Bentley le-a oferit celor 12 proprietari norocoși ai ultra-limitate Bacalar, o anumită mâncare pentru a fi elaborate prin lansarea unei seri de exemple de personalizare de 1,5 milioane de lire sterline (plus impozite ) Roadster.
În timp ce toate cele 12 exemple de Bentley Bacalar au fost oferite înainte ca orice tip de clienți să fi văzut vehiculul în fibra de carbon, acești clienți nu vor putea vedea vehiculul mult timp, deoarece brandul a trebuit să -și închidă fabrica, deoarece din pandemia coronavirusului.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Drept urmare, Bentley a creat șase exemple de exemple pentru noul model. Puteți vedea imaginile din galeria noastră, cu toate acestea includ „The Clerkenwell”; un design cu aspect tradițional, cu o suprafață exterioară ecologică profundă, precum și cu garnituri de garnitură din lemn în interior, precum și „Fulton”; Un design roșu bogat, cu o cabină neagră, precum și roșie.
Noul Bacalar, care își împrumută numele neobișnuit de la un lac din Mexic, este un rival natural al recentului McLaren Elva, precum și al Aston Martin V12 Speedster.
Construit pentru a prezenta aspirația Diviziei Mulliner de la Bentley de a se întoarce la rădăcinile sale de construcție de autocare, cockpit -ul deschis Bentley (nu există acoperiș) se bazează pe actualul producător Continental GT Convertible – dar, în afară de platforma auto, precum și pe motorul, numai Mânerele ușilor sunt împrumutate de la modelul principal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.