Infiniti Q50, un rival al seriei BMW 3, poate fi prezentat doar în showroom -uri Infiniti, cu toate acestea, cinci noi modele care vizează mașini și camioane germane premium vor fi introduse până în 2018.
• Știri Infiniti, precum și recenzii
Vorbind exclusiv la Automobile Express, președintele Infiniti, Johan de Nysschen, a declarat că un nou Q60 Coupé, un QX70 care înlocuiește actualul FX 50, un flagship de înaltă performanță, împreună cu un design de performanță Halo, va fi introdus înainte de 2018.
Publicitate – Postul continuă mai jos

În primul rând, crossover-ul Q30, dezvoltat la Nissan’s Sunderland Plant, va apărea anul viitor pentru a lupta cu seria Audi A3, BMW 1, precum și Mercedes A-Class.
„Q60 Coupé va fi o dezvoltare a salonului Q50”, a declarat De Neysschen. „Mașina a fost împinsă înapoi, deoarece avem nevoie de repararea limbajului de stil. Cerim mult mai multă coeziune în limbajul nostru de stil pe parcursul gamei. ”
„Q50 a arătat un semnal al limbajului nostru de stil,„ El a spus, „dar vom stabili asta cu o linie de transport mult mai faimoasă, precum și o pană puternică”.
De Neysschen a declarat că noul aspect va fi consecvent în toate modelele de saloane, coupé, precum și SUV.
De asemenea, rentabilitatea este ceva ce de Neysschen a declarat că va veni la Infiniti în Europa, înainte ca unii analiști să prezică: „Facem bani în Orientul Mijlociu, precum și în Europa de Est, însă nu în Europa de Vest. Va veni un moment pentru a fi mult mai agresiv în Europa, precum și noi suntem acolo. ”
„Infiniti trebuie să aibă un rezultat pozitiv pentru acționarii săi”, a spus el. „Ne rupem chiar și în Europa până la sfârșitul anului monetar 2016.”
La fel ca și atacul de produse noi, De Neysschen a arătat, de asemenea, la planurile Infiniti de a scutura metoda mașinilor și camioanelor premium: „Lucrăm la o tehnică diferită de vânzări”, a spus el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.