Ssangyong a expus un nou vehicul cu idei care se îndreaptă către Salonul Auto de la Geneva din acest an, previzualizând un nou SUV de dimensiuni medii de la firma sud-coreeană pentru a rivaliza Kia Sorento , Hyundai Santa Fe și Skoda Kodiaq
Numită Ideea XAVL-„vehiculul autentic interesant SUV lung”-se dezvoltă pe ideea Xav mai mică, mai mică, expusă la Salonul Auto de la Frankfurt în 2015, plasând mai sus acel design ca cinci sau șapte locuri. Ne așteptăm ca Xav să ajungă să fie un design de producție în 2019, precum și XAVL ar putea fi scos la vânzare și până la sfârșitul deceniului.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Coreea Land Rover? Planul lui Ssangyong pentru creșterea viitoare
Ideea XAVL se mândrește cu pliuri agresive, unghiulare, precum și linii, în timp ce partea frontală a mașinii este o dezvoltare a limbajului de stil actual al lui Ssangyong. Multe dintre cute, precum și câteva dintre detaliile în stil mai radical nu vor fi tonate puțin pentru producție.
CEO-ul lui Ssangyong, Johng Sik-Choi, care a fost prezent la XAVL Dezvăluit, afirmă că se căsătorește cu „capacitatea off-road a unui SUV cu practicitatea, precum și versatilitatea unui MPV”.
14

În cabină, afacerea promite o „zonă interioară largă cu o interfață prietenoasă individuală”, indicând infotainment, precum și inovația prezentată pe conceptul XAVL. Un ecran de instrument digital se află în spatele volanului, în timp ce designul cabinei este orizontal, precum și unghiular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.