Vauxhall a adăugat o nouă ediție restricționată la o varietate de modele, inclusiv Vauxhall Astra (GTC, precum și cinci uși), Insignia, precum și Corsa. Noile modele au fost produse pentru a sărbători cei 110 ani de la Vauxhall de construcție, precum și vânzarea de mașini și camioane în Marea Britanie.
• Vauxhall Astra Review
Preț de la 19.995 de lire sterline, Smooth Astra GTC în ediția restricționată are echipamente suplimentare de peste 2.000 de lire sterline. Setul comun include, jante din aliaj bi-colorate de 20 inci, un kit de styling VXR, lumini de ceață față, sticlă de confidențialitate din spate, precum și Bluetooth. Astra mult mai utilă cu cinci uși din noua garnitură are jante din aliaj de 19 inci, scaune din piele încălzită, bara de protecție frontală în stil VXR, Bluetooth, precum și compatibilitate iPod.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Review Insignia Vauxhall
Insignia cu aspect nou are un preț de la 21.029 de lire sterline, precum și oferite atât în ​​Hatchback, cât și în Sports Tourer Body Styles. În specificații de ediție restrânsă, beneficiază de jante din aliaj bi-colorat de 18 inci, un pachet de stil VXR, scaune electrice, precum și scaune sport încălzite, plus senzori de parcare auto din spate.
• Vauxhall Corsa Review
Vauxhall Corsa costă 14.650 de lire sterline, se bazează pe designul stilului și adaugă jante din aliaj cu gemeni negre de 17 inci, un bara de protecție frontală sportivă, suspensie sportivă, precum și aer condiționat.
Toate proiectele de ediție restrânsă sunt oferite pentru a fi achiziționate acum, precum și pentru a include garanția de viață a lui Vauxhall până la 100.000 de mile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.