Mark Webber se întoarce la Le Mans pentru a curge prototipul de revenire al lui Porsche, hibridul 919. Auto Express a luat legătura cu fostul om-F1 australian la Le Mans înaintea celei de-a 82-a alergări a Race Race de 24 de ore.
„[Circuitul Le Mans] nu s -a schimbat foarte mult [de când Webber a fost ultima cursă aici în 1999]”, spune un Webber lovit înapoi. „Există un pic mai multă siguranță. Evident, sunt un pic mai în vârstă, mai înțelept, am fost în jurul blocului un pic mai mult, așa că sunt compus despre totul în comparație cu momentul în care am fost aici și am fost un pic tânăr și ușor de impresionat! ”
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Întrebat cum se compară Porsche 919 hiper-sofisticat cu ceea ce a fost condus aici înainte, Webber răspunde: “O, da, automobilul este complet diferit pentru a conduce [decât Mercedes-ul din 1999]. Cincisprezece ani este mult timp în sport cu motor și acest lucru [The the the the the the the Porsche 919 Hybrid] are cincisprezece secunde mai repede.
“Atunci există partea hibridă a acesteia – nu am avut niciodată nimic din asta – asta doar să ai tortul tău și să -l mănânci, în ceea ce privește combustibilul și tot, este doar genial.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.