McLaren și-a anunțat planurile de colaborare cu grupul BMW pentru un nou proiect de proiectare și dezvoltare a tehnologiei care stă la baza „Următoarea generație de monede”, destinată utilizării în utilizarea în Viitoare motoare McLaren.
McLaren menționează în mod specific că proiectul va livra „noua tehnologie de combustie”, destinată să creeze mult mai multă producție pe capacitate decât este posibil, în prezent, minimizând emisiile de CO2.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Proiectul vine cu susținerea oficială a guvernului britanic și va fi finanțat parte prin intermediul Centrului de propulsie Advanced (APC).
• Cel mai bun supercar 2017
APC a fost format în 2013 de către guvern și industria automobilelor din Marea Britanie ca centru de excelență pentru dezvoltarea motorului cu emisii reduse, luând ideile și tehnologiile dezvoltate de piața auto din Marea Britanie și pentru a le ajuta să le aducem pe piață.
McLaren va conduce proiectul, iar BMW este furnizat ca unul dintre cei șase parteneri, inclusiv producătorul existent al motorului auto, Ricardo, plus specialiștii cu carcasă ușoară Grainger și Worral. Compozitele Lentus și Universitatea din Bath sunt, de asemenea, implicate, iar McLaren intenționează să utilizeze cercetarea instituției academice cu privire la eficiența motorului de ardere internă.
Proiectul face parte din planul Track22 al McLaren, care include o investiție de 1 miliard de lire sterline în cercetare și dezvoltare în următorii cinci ani, în vederea lansării a 15 automobile noi până în 2022.
• Recenzie McLaren P1
Planul cuprinde noi monede, inclusiv una destinată unui hipercar din serie maximă electrică și tehnologie hibridă pe jumătate din gama McLaren.
În primul rând, totuși, va fi un înlocuitor pentru anii 650. Modelul New McLaren Sports Series va fi dezvăluit oficial la Salonul Auto de la Geneva, deși o scurgere recentă indică faptul că puteți arunca o privire timpurie asupra noului supercar aici.
Ce faci din planurile lui McLaren de a merge greu pe hibrizi? Spuneți -ne în comentarii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.