, producătorii de vehicule, se ocupă de o luptă ascendentă pentru a depăși capacitatea Tesla de a valorifica datele de conducere a clienților în cursa către mașini autonome, potrivit managerului VW, dr. Herbert Diess.
Producătorul American EV a expus la începutul acestui an că are deja aproximativ 760 de milioane de mile de date de conducere – precum și că adaugă un milion mai mult la cel în general la fiecare 10 ore. Tesla a reușit să realizeze acest lucru, deoarece toate vehiculele sale de design sunt concepute pentru a transmite informațiile înapoi la serverele sale – precum și din moment ce proprietarii de mașini au fost dispuși să joace un rol în această schemă, care, de asemenea, aduce îmbunătățiri vehiculelor lor prin actualizări peste aer.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Mașini cu autovehicule: orice ce trebuie să știți
Tesla a specificat că va trece la autonomie completă în 2018, în timp ce VW, precum și alți producători de vehicule au stabilit ținte dincolo de sfârșitul acestui deceniu. Dr. Herbert Diess, managerul VW, a declarat că inovația de activare a datelor Tesla oferă „străinului” un avantaj împotriva producătorilor de vehicule consacrate.
„Nu avem această capacitate la fel de bine, precum nu o vom avea mâine”, a declarat Diess. „Am analizat exact cât ar costa dispozitivele tehnice din vehicul, precum și în jur de 300 de euro pe vehicul. Poate că până în 2020, când o vom avea, această cifră va fi până la 150 de euro. Cu toate acestea, este mai mult decât atât; De asemenea, este vorba despre facilitățile IT – capătul din spate, că trebuie să prelucrați informațiile. La fel ca în timp, adaugă milioane de kilometri de date suplimentare în fiecare săptămână.
• Ce este Tesla Autopilot?
„Cred că trebuie să -l luăm extrem de serios pe Elon Musk”, a adăugat el, „și dacă continuă să modernizeze funcțiile așa cum face, atunci va fi dificil să ții pasul. Cred că vom câștiga până la urmă, însă va fi de la capacitățile noastre de a se extinde, precum și de a răspândi producția. ”
Credeți că mărcile uriașe de vehicule îl vor prinde pe Tesla în cursă pentru mașini complet-atonome? Să înțelegem în comentarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.