Peugeot a expus un coupe RCZ facelifted, precum și a avut șansa de a introduce o mulțime de vehicul rutier puternic – 260 CP RCZ R.
RCZ R este oficial un concept, cu toate acestea, Peugeot a verificat că veți putea obține ceva extrem de similar până la sfârșitul anului viitor.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Finalizat într-un amestec izbitor de negru mat, precum și cupru, pentru a se potrivi cu supercarul Onyx, RCZ R folosește o versiune reglată a motorului THP turbo cu 1,6 litri. Este exact același motor pe care Citroen l -a adaptat la conceptul său de curse DS4, văzut la Salonul Auto de la Geneva din martie.
În ciuda producției extraordinare de mai mult de 160 CP pe litru, Peugeot afirmă că emisiile de CO2 vor fi legate la doar 155g/km.
Suspensie inferioară, derivată de motor, anvelope grippy, roți ușoare, precum și un diferențial de alunecare limitată pe torsen pe puntea din față, se vor asigura că are gestionarea să se potrivească cu puterea sa.
Pentru cei cărora le plac vehiculele un pic mai puțin extreme, designul de bază a primit și o rundă de actualizări. Cel mai considerabil este noul capăt frontal, care înlocuiește vechea grilă, precum și nasul preluat din trapa 308.
Este influențat de modele mai noi, cum ar fi 208, precum și 508, în timp ce aportul de aer central s -a micșorat, precum și este evidențiat de două bare cromate care se desfășoară de -a lungul vârfului pentru un aspect mult mai restrâns.
Alergarea dedesubt este un aport de aer mai larg, care se varsă într -o pereche de lumini de zi cu LED -uri. Cele șase becuri cu LED -uri sunt configurate într -un model de gheare, într -un semn spre insigna de leu a lui Peugeot.
Interiorul este lăsat în principal singur, pe lângă un nou schimbător de viteze negru de lac de lac, precum și inserții de ușă din piele de pe GTS-ul superior.
Cu toate acestea, vor fi oferite mai multe opțiuni de personalizare. Există trei culori pentru arcadele de acoperișuri – aluminiu, nisip sau negru mat – în timp ce un pachet negru opțional reunește arcadele negre mat cu bare negre în grilă, Callipers de frână neagră, precum și oglinzi cu aripi negre.
Dungile, precum și decalajele RCZ pot fi adăugate la corp, 10 stiluri de roți din aliaj – până la 19 centimetri – sunt acum oferite, precum și un pachet sportiv, care adaugă un volan mai mic, un viteze de viteze mai scurt, precum și un amplificator de zgomot Pentru evacuare, poate fi cumpărat pe modele de benzină.

Varietatea motorului este identică, astfel încât include benzina de 1,6 THP cu 200 CP sau 156 CP, fie cu 2,0 HDI cu 163 CP. RCZ facelifted va fi scos la vânzare chiar în primul trimestru al anului viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.