Hyundai a introdus o rechemare pentru Kona Electric peste un pericol de terminare pe piața sa de casă din Coreea de Sud, cu o anchetă în curs de desfășurare pentru a alege dacă sunt necesare măsuri similare și în Marea Britanie ca Europa.
Producătorul a emis o declarație în care spunea: „Hyundai Motor Business desfășoară o rechemare de securitate în Coreea de Sud a Kona Electric. Problema este investigată complet de către companie, inclusiv stabilirea circumstanțelor în legătură cu mașinile și camioanele cu specificații europene sau din Marea Britanie. ”

Hyundai Kona Electric vs Nissan Leaf

Aproximativ 25.564 de electrici Kona au fost deja reamintite în Coreea de Sud, potrivit companiei de știri regionale Yonhap, cu cel puțin 16 situații de proiectare care se termină în diferite țări. Un Kona Electric aparent prins se termină într -un parcur subteran și un parc de camioane din orașul sud -coreean Daegu, în timp ce alte incendii au avut loc în Canada, precum și în Australia, anul trecut.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Afacerea care furnizează Hyundai cu baterii pentru Kona Electric – LG Chem – a declarat că sursa terminării nu a fost încă determinată, potrivit Automotive News Europe, cu un experiment de reîncărcare care a sugerat că bateriile nu au fost cauza.
Mașinile și camioanele amintite sunt menționate pentru a fi în curs de actualizări ale aplicațiilor software, unele fiind echipate cu baterii de înlocuire care respectă inspecția. Un raport al KB Investment & Securities a declarat că rechemarea ar putea cheltui Hyundai până la 400 de milioane de lire sterline, în funcție de exact câte baterii înlocuiește.
Consultați cele mai bune mașini și camioane electrice pentru a cumpăra chiar acum …

Leave a Reply

Your email address will not be published.