Guvernul pierde până la 107 milioane de lire sterline pe an din cauza numărului de mașini și camioane ale căror șoferi nu au reușit să plătească responsabilitatea accizelor auto (VED), de obicei referire la impozitul rutier.
Departamentul pentru livrare (DFT) state există aproximativ 755.000 de mașini și camioane fără licență în Marea Britanie, cifrele care arată ratele de evaziune a impozitului rutier au trecut de la 0,6 % în 2013 la 1,8 % astăzi.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Modificări privind impozitul pe autovehicule din 2017 explicate
Astfel de niveluri de evaziune echivalează cu pierderi prospective pentru Trezoreria de până la 107 milioane de lire sterline pe an. DFT subliniază această cifră este o „estimare superioară”, precum și statele „unele” venituri pierdute ar fi putut fi recuperate; De asemenea, evidențiază 12 % din mașinile neexploatate sunt conduse în ciuda faptului că sunt declarate în afara drumului printr -o aplicație sfâșiată – până la un procent în 2015.
DFT recunoaște, totuși, că impulsul mașinilor neexploatate „ar putea fi din cauza impactului modificărilor majore ale sistemului de licențiere care a luat locația în octombrie 2014”. Această dată a marcat dispariția discului de impozitare pe hârtie, precum și, de asemenea, a văzut sfârșitul metodei șoferilor, precum și a dealerilor care pot transfera impozitul rutier de la un proprietar la altul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.