Mark Webber a câștigat Marele Premiu Monaco din poziția polului. El furnizează Red Bull cu cel de -al treilea succes consecutiv la Monaco, precum și cel de -al șaselea automobilist care a câștigat o cursă până în acest sezon.
2012 Monaco Grand Prix in Pictures
Webber a condus în primul colț, în fața lui Nico Rosberg, precum și a lui Lewis Hamilton. Cu toate acestea, a fost haos în urmă.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Romain Grosjean a luat legătura cu Fernando Alonso în dreapta sa, înainte de a se ciocni cu Michael Schumacher în stânga. Frenchmanul s -a învârtit, colectând câteva mașini și camioane în spatele lui în acest proces.
Pastorul Maldonado a fost cel mai rău afectat, cu daune grave în fața mașinii sale, ceea ce i -a cerut să se oprească pe drum, precum și mașinile de securitate și camioanele să fie implementate. Kamui Kobayashi, precum și Pedro de la Rosa, au fost, de asemenea, necesare să se retragă.
Restul cursei a fost mai degrabă procesabil, fără nicio luptă autentică pentru conducere. Ploaia era de așteptat, însă cea mai rea a fost o ploaie puțin ușoară spre sfârșitul cursei de 78 de ture.
Nico Rosberg, precum și Fernando Alonso s -au alăturat Webber pe podium, luând pe locul doi, respectiv a treia locație.
Sebastian Vettel a terminat pe locul patru pentru Red Bull, în fața lui Lewis Hamilton, precum și a lui Felipe Massa. Al șaptelea s -a dus la Paul Di Resto, care a finalizat chiar înaintea coechipierului său Nico Hulkenberg. Kimi Raikkonen, precum și Bruno Senna, au luat ultimele câteva puncte ale zilei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.