Politici agresive de parcare auto se află în traversajul celui mai actual de un miliard de lire sterline al guvernului pentru a sprijini străzile mari din Marea Britanie.
Revizuirea liniilor duble galbene, introducerea unei „perioade de grație” pentru automobiliști, precum și casarea camerelor de aplicare a CCTV fac parte din planurile de a reînvia activitățile regionale.
De asemenea, taxele de taxare de parcare vor fi acoperite, cu efect instantaneu, pentru restul mandatului guvernului într -un citat pentru a face mult mai ușor parcarea pe străzile înalte.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Aceste planuri radicale sunt incluse într -o nouă consultație introdusă vineri (6 decembrie) de Eric Pickles, secretarul cartierelor.
Domnul Pickles consideră că legislațiile privind parcarea auto „peste zelos” dăunează străzilor mari, precum și întreprinderilor.
El a adăugat: „Modificări sensibile la politicile de parcare a mașinilor zeloase vor ajuta pe străzile înalte mult mai atrăgătoare pentru cumpărători.”
Consiliile din Anglia au probleme cu mult mai mult de opt milioane de amenzi de parcare auto anual, precum și creșterea totală a parcării auto s -au dublat la 1,3 miliarde de lire sterline, având în vedere că 1997.
În 2011/12, un total de 59.000 de apeluri de parcare auto – 0,7 la sută din toate amenzile emise – au fost gândite de un adjudecator cu aproape 60 % permise.
Secretarul Transporturilor, Patrick McLoughlin, a declarat că amenzile nedrepte ale parcării mașinii au utilizat utilizarea străzilor mari, precum și a politicilor agresive de parcare auto care trebuie să fie reintate.
El a spus: „De asemenea, vom actualiza sprijinul pentru a sublinia o tehnică mai puțin grea pentru aplicarea parcărilor auto, precum și pentru a consolida aceste taxe, precum și amenzile nu pot fi utilizate ca un indică pentru a strânge numerar.”
Consultarea respectă eforturile anterioare ale guvernului de a îmbunătăți parcarea.
Acesta a reformat sistemul de ecusoane albastre, a anulat politica care motivează taxele de parcare auto pentru a fi majorate, precum și a început un program pentru a elimina semnalizarea inutilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.