În acest joc, în mod normal, automobilele sunt stelele incontestabile. Și așa trebuie să fie.
Dar, în ultimele zile ale lunii iulie, serviciul global de autovehicule a fost mult mai mult despre oameni decât despre metal. Nu am știut niciodată o săptămână ca pentru dezvoltări dramatice în sălile de consiliu pentru producători de motoare, studiouri de proiectare și sediile cu show-uri cu motor.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Cel mai mare șoc a fost Natarajan Chandrasekaran (al companiei mamă a lui Jaguar Land Rover, Tata), numind francezul Thierry Bolloré ca succesor al lui Ralf Speth din Germania în funcția de CEO la JLR din Anglia.

Cele mai bune automobile noi care vin în 2020

Adăugarea la valoarea de șoc a lui Bolloré sări pe scaunul fierbinte de la JLR este faptul că unii „experți” au prezis că Hanne Birgitte Breinbjerg Sorensen va deține slujba. Pierderea ei este câștigul său evident și trebuie să credem că a obținut ceea ce este nevoie pentru a obține JLR prin aceste vremuri chinuitoare. Până acum 10 luni, el a fost CEO la Renault și, ca urmare, poate fi mulțumit în principal pentru că Clio și Zoe fiind cele mai vândute automobile și automobile electrice din Europa din această vară.
Prima sarcină a lui Bolloré la JLR? Faceți compania și locurile de muncă în siguranță. Pentru mine, următoarea prioritate este să reduc prețurile de pornire pentru apărătorul construit în slovac la mai aproape de 30 de lire sterline pentru o versiune înnebunită, bog-standard. Sarcina a treia? Un mic teren, plus un jag pentru copii pentru masă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.