, Honda Civic Tourer Estate care ieșea va încheia producția în acest an, fără a fi planificată pentru viitor. Știrea vine la fel cum brandul își pregătește showroom-urile pentru un hatchback civic complet nou-un automobil considerat pe scară largă o îmbunătățire mare față de predecesorul său neinspirator.
Vorbind de la lansarea noului automobil la Barcelona, ​​directorul general al Regatului Unit, Dave Hodgetts, a declarat pentru Automobile Express că decizia a fost luată „să nu vândă [The Tourer] în acest ciclu de model”.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai bune hatchback -uri pentru a obține acum
Cu Honda comercializează Civic de a 10-a generație ca mașină „globală”, Turer-ul numai în Europa va fi primul model care va fi victima noii strategii internaționale de vânzări a mărcii. Lipsa de interes pentru mult mai multe modele de proprietăți funcționale din întreaga lume – în special în SUA și China – va vedea rivalul Peugeot 308 SW transportat cărților de istorie.
Honda se pregătește pentru a șterge motorina?
Hodgetts a sugerat că, în viitor, mult mai multe decizii de serviciu vor fi verificate printr-o lentilă cu unghi mai larg. Angajamentul Honda față de motoarele diesel ar putea fi printre primele întrebări, viitorul diesel incert dincolo de mijlocul următorului deceniu.
În timp ce o versiune revizuită a actualului 1,6 litri i-dtec diesel va ajunge în Honda Civic la sfârșitul acestui an, șeful britanic a sugerat că aceasta ar putea fi ultima sa iterație înainte ca compania să-și concentreze competența pe electrificare și celulele cu combustibil cu hidrogen.
În urma anunțului referitor la legătura de fabricație a celulelor de combustibil Honda cu compania-mamă Vauxhall General Motors, este clar că un viitor alternativ alternativ este pe radar. Parteneriatul 50:50 va face parte din programul de electrificare mai larg al Honda, cu un purtător de cuvânt al mărcii care sugerează că se așteaptă la o mulțime de 66 % din vânzările de automobile globale să prezinte o formă de tehnologie plug-in sau celule de combustibil până în 2030.
• Cele mai bune automobile diesel pentru a obține acum
Primul Honda care va primi o îmbunătățire electrică va fi noul CR-V, care urmează să fie lansat în Marea Britanie la sfârșitul acestui an. Va fi pus la vânzare cu o serie de motoare cu benzină turbo și diesel turbo, dar un PHEV se va alătura liniei mai târziu.
Platforma, care stă la baza noului Civic, a fost creată de la bun început, având în vedere electrificarea. În timp ce șefii Honda spun că nu există „planuri” de a introduce o motor plug-in pe hatchback-ul familiei din segmentul C, ei recunosc că „ar putea funcționa”.

Vei fi trist să vezi spatele moșiei civice Honda? Spuneți -ne în comentarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.