Honda a expus imagini cu o nouă Insight Prototip înaintea emisiunii auto din America de Nord din America de Nord din Detroit luna viitoare, care va ajunge la showroom-uri ca a treia generație Insight vara viitoare.
În timp ce prima, precum și ideile de a doua generație au ajuns pe piața europeană, mașina dezvăluie înțelege că aceste mașini și camion de gen și camion nu vor fi furnizate în Marea Britanie. Honda a axat perspectiva anterioară de pe piața noastră la începutul anului 2014, împreună cu CR-Z Hybrid Coupe.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Previzualizarea emisiunii auto din Detroit 2018
Imaginile expun că Honda a modificat considerabil forma perspectivei. Acum este un salon rakish, cu unul sau două acorduri de generație a zecea generație în față, contrastând cu profilul rotund de hatchback al vechiului model. Cu toate acestea, va fi poziționat ca un salon cu cinci locuri care stă deasupra Civic pe piața americană. Schițele cabinei expun un design de bord similar cu cel al lui Civic.
Nu s-a spus altceva, cu toate acestea, noua perspectivă va face utilizarea celui mai nou sistem hibrid cu două motoare Honda, de asemenea, înțeles ca unități de mod multi-mod inteligente (I-MMD). Structura precisă a antrenorului I-MMD în noua perspectivă nu este cunoscută, cu toate acestea este un sistem pe care l-am văzut deja în prototipul hibrid CR-V expus la Salonul Auto Frankfurt din septembrie. De asemenea, am condus un minivan prototip Odyssey care utilizează tehnologia.
Deși următoarea perspectivă nu va fi un model la nivel mondial, Honda pregătește o apăsare la nivel mondial de electrificare. Idei recente de furt de spectacole, cum ar fi Metropolitan EV, precum și ideea sportivă Sports au sugerat puternic în direcția pe care o ia brandul, precum și mijloacele ferme pentru două treimi din vânzările sale la nivel mondial care vor fi electrificate până în 2030.
Honda este cel mai bine să lase ideea din planurile sale din Marea Britanie? Să înțelegem gândurile dvs. în comentarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.